top of page

Sessió de feedback

Es proposa que aquest trobada sigui en format de conversa, seguint els guions suggerits per a cadascun dels rols (veure guies al final d'aquesta pàgina) i que tingui lloc dins de la setmana següent a la sessió d’observació. Una possible estructura d’aquesta conversa pot ser: 

 

  1. La persona observadora convida a la persona observada a fer una auto-avaluació de la sessió, a partir de l’escrit elaborat per ella, al final de la sessió observada.

  2. La persona observada presenta les seves observacions, que es poden recolzar en algunes evidències com, per exemple, un parell de clips de vídeo (almenys d’una fortalesa i d’alguna actuació que requereixi explicació). Convé tenir present les recomanacions dels rols, indicades a les guies d’actuació. 

  3. La persona observada participa activament en aquest diàleg, seguint també les recomanacions dels rols. 

  4. Conjuntament s’elaboren aspectes concrets de millora docent. Cal que siguin pocs i assumibles, especificant els passos que se seguiran per intentar assolir-los. 

 

En cas de fer més d’una sessió d’observació es recomana fer la sessió de feedback de la primera observació abans de realitzar-ne la segona, per poder incorporar els canvis que poden millorar la pràctica. 

Per tal d'ampliar la informació sobre com oferir el feedback de qualitat, es pot consultar el següent document.

Què és el feedback de qualitat

Guies per oferir feedback (observador)

Guies per rebre feedback (observat)

bottom of page